ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ

Βοηθήστε να σταματήσει η συγκομιδή οργάνων και η δίωξη κατά των ασκουμένων του Φάλουν Γκονγκ στην Κίνα

Το Φάλουν Γκονγκ είναι μια γαλήνια κινέζικη παραδοσιακή εξάσκηση βασισμένη στις αρχές: Αλήθεια, Καλοσύνη και Ανεκτικότητα. Από το 1992 μέχρι το 1999 λόγω των εκπληκτικών αποτελεσμάτων του στην υγεία τόσο σωματικά όσο και ψυχικά έφτασαν να το ασκούν 100 εκατομμύρια άνθρωποι, μόνο στην Κίνα. Ο τεράστιος αυτός αριθμός των ανθρώπων που το ασκούσαν ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που το Κινεζικό Κομμουνιστικό καθεστώς ξεκίνησε το 1999 τη δίωξη κατά του Φάλουν Γκονγκ. 

Πέρα από τις συλλήψεις και τα βασανιστήρια, το 2006 αποκαλύφθηκε και λίγους μήνες αργότερα αποδείχτηκε ότι, εκατομμύρια ασκούμενοι του Φαλουν Γκονγκ χρησιμοποιούνται σαν ζωντανή τράπεζα οργάνων από το οργανωμένο σύστημα των κινεζικών φυλακών και κινεζικών νοσοκομείων. Ανυποψίαστοι ασθενείς από όλον τον κόσμο πηγαίνουν στην Κίνα για μεταμόσχευση. Τα όργανα όμως που λαμβάνουν αφαιρούνται με τη βία από ασκούμενους του Φάλουν Γκονγκ, οι οποίοι με αυτόν τον τρόπο δολοφονούνται κατά παραγγελία. 

Εμείς οι υπογράφοντες, ζητούμε από την ελληνική κυβέρνηση: 

1. Να κάνει απαραίτητα νομικά βήματα ώστε να απαγορευτεί ο μεταμοσχευτικός τουρισμός από την Ελλάδα στην Κίνα. (Υπάρχουν ήδη αρκετές χώρες όπως Καναδάς, Ισπανία, Ιταλία, Ισραήλ κλπ. που έχουν αλλάξει τη νομοθεσία τους προς αυτή την κατεύθυνση). 

2. Να ζητήσει από την Κίνα να σταματήσει άμεσα την δίωξη κατά του Φάλουν Γκονγκ. 

Σχόλια