Παρανοήσεις που δημιούργησε το ΚΚΚ

5 παρανοήσεις που κατασκευάστηκαν απο το ΚΚΚ και προωθήθηκαν σε όλο τον κόσμο

Οι συζητήσεις για το Φάλουν Γκονγκ ποικίλλουν σε εντυπωσιακά μεγάλο βαθμό, σε τόσο μεγάλο ώστε ενδεχομένως να οδηγούν σε αποπροσανατολισμό. Εάν είστε αρκετά ικανοί να συμπεράνετε απλώς ότι η αλήθεια πρέπει να βρίσκεται «κάπου μεταξύ» των δύο πόλων (θετικών και αρνητικών αναφορών), οφείλετε στον ίδιο σας τον εαυτό να συνεχίσετε να διαβάζετε.

Το τμήμα αυτό εξετάζει με περισσότερο διερευνητική ματιά πέντε ισχυρισμούς που διατυπώθηκαν από το σύστημα των κρατικών μέσων ενημέρωσης της Κίνας υπό τη διεύθυνση του Υπουργείου Προπαγάνδας (δείτε τους παρακάτω συνδέσμους). Πρόκειται κυριολεκτικά για ισχυρισμούς που δημιουργήθηκαν ώστε να προκαλέσουν σύγχυση. Σύμφωνα με ένα ρεπορτάζ της Washington Post, τον Αύγουστο του 2001, η «προπαγάνδα» αναφέρεται ρητά ως η μία συνιστώσα από την τριπλή φόρμουλα που στόχο έχει να καταστρέψει το Φάλουν Γκονγκ, τα βασανιστήρια και η πλύση εγκεφάλου είναι τα άλλα δύο συστατικά της.

Αυτό που λίγοι άνθρωποι στη Δύση συνειδητοποιούν, ωστόσο, είναι κατά πόσο η ενεργά κατασκευασμένη από το Κόμμα προπαγάνδα έχει διαδοθεί στη Δύση, όπου σκοπό έχει να αποξενώσει το Φάλουν Γκονγκ και να γεννήσει υποψίες. Ο στόχος είναι να υπονομεύσει κάθε επίδοξη υποστήριξη για την διωκόμενη ομάδα.

  1. «Αμφιλεγόμενο»
  2. Το «Τέλος του Κόσμου»
  3. «Mισαλλόδοξo»
  4. «Αναμιγνύεται με την πολιτική»
  5. «Είναι κακή αίρεση»
  6. «Απαγορεύει τα φάρμακα»

Η δίωξη στην Κίνα

Η δίωξη στο εξωτερικό

Ειρηνική αντίσταση