Μια σύγχρονη γενοκτονία – Στοιχεία

Medical Genocide

Η ανεξάρτητη έρευνα του μη κερδοσκοπικού οργανισμού China Organ Harvest Research Center (COHRC) πάνω στην παράνομη συγκομιδή οργάνων σε στρατιωτικά νοσοκομεία της Κίνας χαρακτηρίζει το γεγονός ως ένα συνεχιζόμενο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

China Tribunal

Λόγο του ότι άλλα δικαστήρια δεν ήθελαν να αναλάβουν την υπόθεση της βίαιης αφαίρεσης οργάνων στην Κίνα, που πραγματοποιείται οργανώμενα από το καθεστώς σε ζωντανούς ανθρώπους, κρατούμενους συνείδησης, δημιουργήθηκε ένα ανεξάρτητο δικαστήριο από ερευνητές, δικηγόρους, δικαστές, ιατρούς και ασκούμενους του Φάλουν Γκονγκ για να ερευνήσουν το συγχρονο Άουσβιτς που συμβαίνει σήμερα στην Κίνα για κέρδος και κατέληξαν στην απόφαση ότι η Κίνα είναι εγκληματικό κράτος και όσοι συνεργάζονται με αυτό είναι συνυπεύθυνοι για τα όσα συνεχίζει να κάνει.

Ντοκιμαντέρ της τηλεόρασης της Νοτίου Κορέας επιβεβαιώνει την συγκομιδή οργάνων στην Κίνα.

Με την δικαιολογία πως θέλουν να αγοράσουν ένα νεφρό για συγγενή τους, 3 σκηνοθέτες της Νότιας Κορέας μπήκαν και ανακάλυψαν τον κόσμο της βιομηχανίας μεταμοσχεύσεων της Κίνας και πώς το καθεστώς της Κίνας λαμβάνει εύκολα τα όργανα και τα πουλάει σε τουρίστες….από το 1999 έως σήμερα το ΚΚΚ δολοφονεί κρατούμενους συνείδησης για τα οργανά τους για κέρδος..

Bloody Harvest

Δύο Καναδοί δικηγόροι ανθρωπίνων δικαιωμάτων ο κ. Ντέιβιντ Μάτας και ο κ. Ντέιβιντ Κίλγκουρ μετά από συνεχόμενες καταγγελίες που δέχονταν για τις παράνομες και συστηματικές αφαιρέσεις οργάνων από κρατούμενους συνείδησης στην Κίνα αποφάσισαν να ξεκινήσουν μια ανεξάρτητη έρευνα πάνω στο θέμα. Φυσικά η είσοδος στην χώρα δεν τους επιτράπηκε για αυτό έκαναν την ερευνά τους τηλεφωνικά στα διάφορα νοσοκομεία της Κίνας στα οποία πραγματοποιούνταν τέτοιου είδους μεταμοσχεύσεις.

Πατήστε την εικόνα για να διαβάσετε την έρευνα στα Ελληνικά.

Hard to Believe

Ο κ. Enver Tohti κινέζος γιατρός που πραγματοποιούσε ο ίδιος παράνομες μεταμοσχεύσεις οργάνων απο κρατούμενους συνείδησης σε στρατιωτικά νοσοκομεία της Κίνας βρήκε το θάρρος να βγεί μπροστά και να παραδεχτεί δημόσια τα όσα συμβαίνουν.

The Slaughter

Ο ερευνητής ανθρωπίνων δικαιωμάτων και υποψήφιος για το Νόμπελ Ειρήνης το 2017, Ethan Gutman, παρουσιάζει τα ευρήματά του σε σχέση με τις παράνομες αφαιρέσεις οργάνων στην Κίνα στο βιβλίο του The Slaughter (Η Σφαγή).

Πατήστε την εικόνα για να μεταβείτε στην ιστοσελίδα της έρευνας.

State Organs

Ο παγκόσμιος οργανισμός DAFOH (Doctors Against Organ Harvesting) ερευνά το θέμα των παράνομων αφαιρέσεων οργάνων στην Κίνα εδώ και 14 χρόνια.

Πατήστε την εικόνα για να μεταβείτε στην ιστοσελίδα της έρευνας.

Η δίωξη στην Κίνα

Η δίωξη στο εξωτερικό

Ειρηνική αντίσταση