Οι Πηγές μας

Η κύρια πηγή των πληροφοριών μας προέρχεται από ανθρώπους που διέφυγαν από την Κίνα καθώς και από την ιστοσελίδα Minghui.org. Επί δύο δεκαετίες, οι συντάκες του Minghui λαμβάνουν καθημερινά, αναφορές από πρώτο χέρι μέσα απ’ όλη την Κίνα περισσότερο απ’ οποιονδήποτε άλλον οργανισμό στον κόσμο. Οι πηγές του Minghui εκτείνονται σε κάθε επαρχία της Κίνας και προέρχονται κυρίως από ασκούμενους του Φάλουν Γκονγκ καθώς επίσης και από τις οικογένειές τους, τους φίλους, και τους οικείους τους.

Ένα δίκτυο εθελοντών του Φάλουν Γκονγκ συγκεντρώνει και οργανώνει τις πληροφορίες αυτές, αντλώντας τες από πρόσθετες πηγές, όπως είναι ο Παγκόσμιος Οργανισμός για την Έρευνα της Δίωξης του Φάλουν Γκονγκ και τις Ενώσεις του Φάλουν Ντάφα σε όλο τον κόσμο. Αυτoί και άλλοι φορείς συνεργάζονται με το Κέντρο πληροφόρησης προκειμένου να επιβεβαιώσουν ισχυρισμούς που διατυπώνονται από τις πηγές μας, καθώς και να παρέχουν πληροφορίες και αναλύσεις.

Οι ίδιες οι Κινεζικές Αρχές συχνά χρησιμεύουν ως ανυποψίαστη πηγή, για παράδειγμα όταν ορισμένοι αξιωματούχοι δημοσιεύουν έγγραφα ή ανακοινωθέντα. Αρχεία δικαστηρίων και τοπικά μέσα ενημέρωσης είναι πρόσθετες πηγές, επιβεβαιώνοντας συχνά ποινές ή άλλα συμβάντα.

Το Κέντρο πληροφόρησης έχει πρόσβαση σ’ ένα ευρύ δίκτυο κινέζων αντιφρονούντων και κινέζων ασκούμενων του Φάλουν Γκονγκ που ζουν εκτός Κίνας, πολλοί από τους οποίους έχουν καλές διασυνδέσεις μέσα στην Κίνα και μοιράζονται τακτικά πληροφορίες.

Τέλος, το Κέντρο κάνει χρήση των πολλών αγγλόφωνων πηγών που διατίθενται ελεύθερα στη Δύση, συμπεριλαμβανομένων έργα ομάδων προάσπισης ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κυβερνητικών φορέων, πολιτικών ιδρυμάτων κλπ.

Η δίωξη στην Κίνα

Η δίωξη στο εξωτερικό

Ειρηνική αντίσταση