Παγκόσμια Σύνοδος για την Καταπολέμηση και την Πρόληψη της Εξαναγκαστικης Αφαίρεσης Οργάνων

Παγκόσμια Διάσκεψη κατά της βίαιης  συγκομιδής οργάνων από ζωντανούς ανθρώπους στην οποία θα παραστούν εμπειρογνώμονες για τα ανθρώπινα δικαιώματα από 19 χώρες.

Η Παγκόσμια Διάσκεψη για την Καταπολέμηση και την Πρόληψη της Βίαιης Συγκομιδής Οργάνων, που διοργανώνεται από κοινού από πέντε μη κυβερνητικές οργανώσεις από την Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ασία, θα πραγματοποιηθεί επί δύο συνεχόμενα Σαββατοκύριακα από τις 17-19 Σεπτεμβρίου και τις 24-26 Σεπτεμβρίου 2021.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν 35 εμπειρογνώμονες από 19 χώρες με εξειδίκευση σε έξι ερευνητικούς  τομείς: ιατρικούς, νομικούς, πολιτικούς, μέσα ενημέρωσης, κοινωνία των πολιτών και χάραξη πολιτικής. Το θέμα επικεντρώνεται στον εκτεταμένο αντίκτυπο της βίαιης συγκομιδής οργάνων (κυρίως από κρατούμενους συνείδησης) από το ΚΚΚ (Κομμουνιστικό Κόμα Κίνας) στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και σε όλες τις πτυχές της ζωής, καθώς και στον τρόπο καταπολέμησης και πρόληψης τέτοιων θηριωδιών.

Η εξαναγκαστική συγκομιδή οργάνων από ζωντανούς ανθρώπους αποτελεί μεγάλο κίνδυνο για την ανθρωπότητα καθώς παραβιάζει καθολικές ηθικές αξίες, τις ηθικές αρχές της ζωής και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, μετατρέποντας έτσι το ιατρικό επάγγελμα σε καταχρηστική πρακτική.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://worldsummitcpfoh.info/

Πηγή: https://theepochtimes.gr/

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Share on facebook
Μοιραστείτε το στο Facebook
Share on twitter
Μοιραστείτε το στο Twitter
Share on linkedin
Μοιραστείτε το στο Linkedin
Share on whatsapp
Μοιραστείτε το στο Whatsapp

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *